e: mail@pagaard.com m: +45 28 90 55 20

John Pagaard

Rådgivning og sparring med vilje

Personlig rådgivning og sparring giver endnu bedre resultater!


Professionel og personlig sparringspartner


Uanset om din jobsøgning skyldes ledighed eller et ønske om karriereskifte, kan en professionel rådgivning/vejledning, som tager udgangspunkt i din egen situation, være lige nøjagtigt dét som gør forskellen. Derfor tilbyder jeg min hjælp, gennem individuel og personlig rådgivning, både vedrørende din karriere såvel som din jobsøgning - uanset om du er ledig eller i job.


Det er min erfaring, at mennesker, der er blevet ramt af ledighed, og som kan have svært ved at finde tilbage på arbejdsmarkedet, reelt set har brug for kompetent hjælp frem for gentagen afklaring og undervisning i CV- og ansøgningsskrivning m.v.


Hos mig kan du få lavet dit eget karriererådgivnings program, og få hjælp lige præcis på de områder, hvor du har behov.


Gennem mere end 20 år, har jeg modtaget et utal af CV'er og ansøgninger, og det er med de erfaringer i baggagen, jeg tilbyder dig at hjælpe dig med din jobsøgning. Du får en vejleder/rådgiver som har en klar og tydelig mening om hvad et godt CV og en god ansøgning skal indeholde, og jeg deler meget gerne min erfaringer med dig. Gennem årene har jeg desuden udviklet et par styringsværktøjer, som du får adgang til, så du altid kan kvalitetssikre dit CV og dine ansøgninger.


Når du vælger mig som din rådgiver, bliver du stillet en række direkte og venlige spørgsmål, som hjælper mig til at få forståelse for din situation og dine karrieredrømme, således at vi i fællesskab kan skabe de rigtige resultater for dig.


Se mulighederne for effektiv hjælp i jobsøgningen

En opskrift på det professionelle CV og den effektive ansøgning.


Kom i mål med et professionelt CV, fulgt op af en rigtig god ansøgning. Du får hjælp til at opstille dit personlige CV, så det fremstår tydeligt, professionelt og fremfor alt, personligt.

Derudover, får du værktøjer til at lave en målrettet ansøgning - hver gang!

Du bliver introduceret til mine styringsværktøjer "OMEGA" og "Det gode CV".

Værktøjer til effektiv jobsøgning


Det er et fuldtidsjob at være jobsøgende, og det er ofte forbundet med negative følelser og stresslignende symptomer! Men med lidt effektivitet i hverdagen, god forberedelse og lidt struktur i jobsøgningen, bliver mange ting nemmere og mere overskuelige, så du får overskud til andre ting.

Du kan få input, træning og sparring til forberedelse, planlægning, jobsamtale, kompetenceafklaring mm.

Karrieresparring og mentoring


Står du foran et jobskifte, hvor du er i tvivl om hvilken retning du kan/vil/skal/bør gå, så kan samtaler med en neutral sparringspartner om dine drømme og muligheder, ofte hjælpe dig på vej. Du får selv stor indflydelse på indholdet i samtalerne - for det er jo DIN sparring. Vi kan også aftale en mentorordning, hvor jeg følger dig gennem hele forløbet, evt. også i den svære opstart i dit nye job.

Jobsøgnings- og rådgivningsforløb for hold


Det kan være en fordel for nogle, at de er sammen med andre ledige/jobsøgende, når de arbejder med jobsøgning, ligesom der kan være tilfælde hvor flere medarbejdere bliver opsagt samtidigt.

Derfor tilbyder jeg også hold for jobsøgende, hvor I får fælles træning/undervisning i emner som eks.: CV, ansøgning, karriereafklaring, jobsamtalen mm. Alle får dog individuelle samtaler og planer.

Hvis du er opsagt

Ansat i privat virksomhed


Nogle virksomheder tilbyder deres opsagte medarbejdere et outplacement forløb, i forbindelse med opsigelser, hvadenten det drejer sig om en eller flere/mange opsagte medarbejdere. Hvis du finder min måde at gøre tingene på interessant, så er din arbejdsgiver velkommen til at kontakte mig, og høre om mulighederne.


Offentligt ansat


Hvis du er offentligt ansat, og bliver opsagt, kan det være at du er omfattet af en tryghedsordning, som medfører at du selv kan vælge om du vil bruge nogle af disse midler til at få hjælp til at få nyt job. Du er selvfølgelig også velkommen til at få et tilbud!Indholdet på www.pagaard.com ejes af John Pagaard. Kopiering er tilladt med kildeangivelse. Alle rettigheder forbeholdes. Copyright @ 2017

Siden og dens indhold administreres af Human Factor IVS CVR 39 18 91 78